https://leyenburgschool.nl/wp-content/themes/gymappstest Wie zijn wij? | Peuter- en Basisschool Leyenburg

Wie zijn wij?

Christelijke Basisschool Leyenburg is in augustus 1969 gestart als een bijzondere lagere school en is inmiddels uitgegroeid tot een school met 21 groepen. Het aantal leerlingen per groep varieert. Bij de kleuters starten we het schooljaar met ongeveer 20 leerlingen per groep en in de overige groepen ligt het aantal leerlingen tussen de 25 en 30. De gemiddelde groepsgrootte is nu 25. Op onze school zaten op 1 oktober 2018 (teldatum onderwijs) 516 leerlingen.

Aan onze school is Peuterschool Leyenburg en een buitenschoolse opvang (2Burchten) verbonden. Met de leiding van beide instellingen bestaat een samenwerking en is regelmatig overleg. De Leyenburgschool is nu een school voor leerlingen van 2,5 t/m 12 jaar. Onze school beschikt over een ruime gymzaal die direct naast de school ligt. Voor de kleuters beschikt het schoolgebouw over een inpandig speellokaal. 

Het motto van de Leyenburgschool is:

Goed overleg tussen school en ouders vinden wij  belangrijk. Wij vertrouwen erop dat u niet aarzelt om even binnen te stappen als dat nodig is. Een goede samenwerking tussen school, ouders en kinderen zorgt voor een soepel en prettig verloop van alle zaken op onze school. “Groei” is alleen mogelijk als ouders en school op één lijn zitten. Alleen dan kunnen wij er voor zorgen dat het onderwijsleerproces voor onze leerlingen goed verloopt.