https://leyenburgschool.nl/wp-content/themes/gymappstest Nieuwsbrief maart | Peuter- en Basisschool Leyenburg

Nieuwsbrief maart

AGENDA 

Dinsdag 5 maart: voortgangsgesprekken groep 1 t/m 7 (middag/avond) 

Woensdag 6 maart: voortgangsgesprekken groep 1 t/m 7 (middag) 

Donderdag 7 maart: voortgangsgesprekken groep 1 t/m 7 (middag) 

Zondag 10 maart: “Ik-zet-je-in-het-zonnetje-dag" 

Dinsdag 12 maart: studiedag/ alle leerlingen vrij 

Donderdag 14 maart: theatervoorstelling groep 4 en 5 

Vrijdag 15 maart: kijkochtend groep 1-2 tot 9.00 uur 

Vrijdag 15 maart: leerlingraadvergadering 

Dinsdag 19 maart: kijkochtend groep 3 t/m 8 

Woensdag 20 maart: kijkochtend groep 3 t/m 7 

Woensdag 20 maart: thuiswerkdag groepen 8 

Donderdag 21 maart: kijkochtend groep 3 t/m 8 

Maandag 25 maart: voorlichtingsavond voor ouders 

 

ORANJELOPER 

In de voorjaarsvakantie is het plein bij ingang A opgeknapt. Het is voor bezoekers/ouders nu heel duidelijk wat de hoofdingang is.  Er ligt nu een “oranje loper” vanaf het hek tot de deur. Ook zijn er plantenbakken geplaatst met mooie plantjes en een grote olijfboom. Wij zijn heel blij met het resultaat en hebben van kinderen en ouders ook al veel positieve reacties ontvangen. Loop gerust even langs deze ingang om te zien hoe mooi het nu is. 

  

VOORTGANGSGESPREKKEN  

Op dinsdag 5 maart, woensdag 6 maart en donderdag 7 maart vinden de voortgangsgesprekken plaats naar aanleiding van het eerste rapport. We verwachten u als ouder(s) op dit gesprek, zodat wij de vragen naar aanleiding van het rapport kunnen beantwoorden  

De gesprekken vinden in de lokalen van de kinderen plaats. Vanaf groep 4 zijn de kinderen ook uitgenodigd voor het gesprek. In verband met de interne verbouwing vragen wij u dringend om de juiste ingang te gebruiken voor de voortgangsgesprekken. Groep 1/ 2 A, B en C via ingang A. De groepen 3 ook via ingang A. Groep 1/ 2 D en E via ingang B. Groepen 4 t/m 7 ook via ingang B. Ingang C blijft dicht. 

 

STUDIEDAG 12 MAART 

Op dinsdag 12 maart is er een studiedag didactische vaardigheden voor de leerkrachten. Alle leerlingen zijn deze dag vrij. 

 

WISSELING JUFFEN GROEP 1/ 2 B 

Op maandag 4 maart is juf Marjo voor het laatst in groep B. Zij heeft de vervanging op maandag gedaan, omdat juf Marieke met zwangerschapsverlof was. Juf Jessica heeft de overige dagen vervangen. Juf Marieke komt op maandag en dinsdag weer werken in groep 1/ 2. Juf Jessica gaat woensdag, donderdag en vrijdag werken in groep 1/ 2 B. Wij willen juf Marjo en juf Jessica bedanken voor de afgelopen fijne maanden. 

 

KINDCENTRUM LEYENBURG 

De voorbereidingen een kindcentrum te worden zijn in volle gang. In eerdere nieuwsbrieven hebben we dit ook al vermeld. Per september 2024 is het de bedoeling dat er een nieuw paviljoen staat op het plein naast de gymzaal. Hier komen een baby en een peutergroep van 2Samen. Dit wordt een dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De eerste voorbereidingen voor het plaatsen van het paviljoen zullen al spoedig starten. Via de nieuwsbrief houden we u op de hoogte. 

 

Vriendelijke groet, namens het team, 

Maria Wulffelé 

Karin Simonetti