https://leyenburgschool.nl/wp-content/themes/gymappstest Weekbrief 26 | Peuter- en Basisschool Leyenburg

Weekbrief 26

AGENDA 

Zaterdag 2 juli: afscheid groep 8 

Maandag 4 juli: studiedag groep 1 t/m 7, alle leerlingen vrij 

Woensdag 6 juli: wennen in de nieuwe groep 

Vrijdag 8 juli: laatste schooldag, 's middags vrij 

Maandag 22 augustus: eerste schooldag 

 

AFSCHEID GROEPEN 8 

Op zaterdag 2 juli nemen we afscheid van de drie groepen 8.  

De afgelopen weken hebben de kinderen hard gerepeteerd voor de musical “Het laatste level”. Wij wensen de kinderen en de ouders een fijn afscheid van de Leyenburgschool toe. 

 

STUDIEDAG MAANDAG 4JULI 

Op maandag 4 juli is er een studiedag voor de leerkrachten. Alle leerlingen zijn die dag vrij. 

 

NIEUWS PERSONEELSBEZETTING: PEUTERSCHOOL LEYENBURG  

In het nieuwe schooljaar blijven Ingrid en Esther dezelfde dagen werken als het afgelopen jaar. Carin Hoogenraad gaat studeren. Naast het studeren blijf ze nog 1 dag (de donderdag) werken op de peuterschool en 1 dag als arrangement leerkracht op basisschool Leyenburg. Voor de maandag en de dinsdag is er een vacature uitgezet, die zij volgende week hopen te vervullen met sollicitatiegesprekken. Zodra zij meer weten over de nieuwe collega, hoort u van ons. De coördinatie van peuterschool Leyenburg zal volgend schooljaar worden overdragen aan Ingrid van Hintum. 

 

WENNEN IN DE NIEUWE GROEP 

Op woensdag 6 juli gaan alle leerlingen kennismaken met de nieuwe leerkracht(en). Dit gebeurt onder schooltijd. Ook de nieuwe leerlingen komen die dag naar school en kunnen dan kennismaken met hun nieuwe klasgenoten en leerkracht(en). 

 

LAATSTE SCHOOLDAG VRIJDAG 8JULI 

Vrijdag 8 juli start de zomervakantie. We sluiten het schooljaar altijd af met het aftellen van de laatste drie minuten (liedje van Carlo en Irene). Gelukkig kunnen we dat dit jaar weer met alle leerlingen doen op het plein bij de gymzaal (behalve als het heel slecht weer is). Helaas is het niet mogelijk de ouders ook te ontvangen op het plein. Alle ouders kunnen vanaf de stoepen rondom het plein wel meekijken.  De zomervakantie begint om 12 uur.  

Pagina-einde 

OPENSTAANDE FACTUREN IN OVERBLIJVEN MET EDITH 

Het komt de laatste maanden vaak voor dat er facturen van Overblijven met Edith niet worden betaald en de reden hiervoor is dat deze niet automatisch van de bankrekening kunnen worden afgeschreven. Wij krijgen dan een melding van de bank met de mededeling ‘incasso onverwerkbaar’ of ‘incasso terugstorting’. Is dit het geval, dan krijgt u een e-mail vanuit Overblijven met Edith. Vindt er naar aanleiding van deze e-mail nog geen betaling plaats, krijgt u hierover vanuit school een e-mail. 

Wij willen u erop wijzen dat als de factuur dan nog niet betaald wordt, uw kind vanaf een bepaalde datum niet meer mag overblijven en tussen de middag naar huis moet om te eten. Zodra de betaling binnen is, mag uw kind weer gebruik maken van de overblijf.  

Wij gaan hier in het nieuwe schooljaar nog strenger op toezien. Als er na de zomervakantie nog facturen openstaan van dit schooljaar, mag uw kind dus geen gebruik maken van de overblijf tot de betaling binnen is. Wij zouden het zeer op prijs stellen als de overblijf gewoon elke maand betaald wordt en niet dat er maanden open blijven staan.  

Tevens willen wij u vragen of u elke maand uw ouderpagina wil controleren of er nog facturen openstaan en zo ja, deze dan ook gelijk betaalt. Zou u ook willen kijken of het rekeningnummer wat u heeft opgegeven nog wel klopt en of u de machtiging wel online heeft ondertekend?  

 

Een heel fijn weekend en vriendelijke groeten namens het team, 

  

Maria Wulffelé  

Karin Simonetti 

 

INGEZONDEN: 

 

Happy als je danst? Ga dan op de eerste dag van de zomervakantie met de kinderen naar de gratis, swingende muziekvoorstelling van BANWAKABOOM en kinderdisco in het Zuiderparktheater. Daar vieren VakantiePas en het VakantiePark samen met kinderen en hun begeleiders het begin van een prachtige zomervakantie vol activiteiten.  

 

50.000 VakantiePassen worden voor de zomervakantie uitgedeeld op de scholen, dus reserveer snel, want vol=vol! 

 

In de VakantiePas staan meer dan 90 activiteiten, veel gratis maar altijd met korting. Dit jaar zijn er extra veel buitenactiviteiten. Maar ook musea, creatieve workshops, vogels en vlinders kijken, speurtochten, winkeltje spelen, leren surfen en skaten, pannenkoeken eten…noem maar op, het staat er in. Heeft je kind drie activiteiten gedaan? Dan kan het op verschillende plekken in de stad een gratis ijsje halen. 

Daarnaast zijn er ook fantastische prijzen te winnen: met de hele klas boomklimmen met de Haagse Boomtoppers of vrijkaarten voor One Planet 

Kijk snel in de VakantiePas voor alle informatie. 

 

De VakantiePas is geldig in de zomervakantie van 9 juli t/m 21 augustus.