https://leyenburgschool.nl/wp-content/themes/gymappstest Weekbrief 6 | Peuter- en Basisschool Leyenburg

Donderdag 7 oktober: studiedag, alle leerlingen vrij
Maandag 18 oktober t/m vrijdag 22 oktober: herfstvakantie

OUDERBIJDRAGE
U krijgt een dezer dagen een mail met de vraag of u de vrijwillige ouderbijdrage wil betalen. Wij zijn als school heel blij met deze gelden. In de brief vanuit de ouderraad, die hieronder staat, kunt u lezen wat er onder andere met het geld gedaan wordt. Per 1 januari 2021 is de ooievaarspas voor scholen afgeschaft. De ooievaarspas bestaat nog wel, maar kan niet meer gebruikt worden voor de ouderbijdrage en de schoolreis.

KIJKOCHTEND IN DE GROEPEN 1/ 2
Wat fijn dat u weer mee kunt kijken in de klas. We hebben de kijkochtenden verdeeld over het hele jaar. Er kunnen zich maximaal tien ouders per keer inschrijven. Mocht u zich in hebben geschreven en onverhoopt niet kunnen wilt u zich dan afmelden.

BESMETTINGEN
Op dit moment is er een vastgestelde besmetting op school. Over elke besmetting is overleg met de GGD. De klas van de betreffende leerling wordt altijd geïnformeerd. Een quarantaineperiode is voor de klasgenoten niet meer nodig.

Voor de komende week staat voor de Leyenburgaanpak het schoolplein centraal.
We letten extra op de volgende gedragsverwachtingen:
– Ik speel op de aangegeven plaats
– Wat ik zelf niet fijn vind, doe ik ook niet bij een ander
– Ik ben verantwoordelijk voor de spullen die ik gebruik

INGEZONDEN