Maandag 31 augustus: eerste schooldag
Maandag 7 september: startgesprekken, alle leerlingen vrij
Dinsdag 15 september: Prinsjesdag, alle leerlingen vrij

HET AFGELOPEN SCHOOLJAAR
Zo’n bijzonder jaar hebben we niet eerder gehad. Een schoolsluiting, een gedeeltelijke opening en verschillende richtlijnen waaraan wij ons hebben moeten houden. Ondanks de uitdagingen die we zijn aangegaan, kijken wij terug op een mooi jaar. De kinderen, maar ook wij, hebben dit jaar veel geleerd. We hebben dit jaar ook veel gevraagd van ouders. Een gedeelte van het jaar zijn onze leerlingen door u thuis ondersteund en geholpen bij het schoolwerk. Dat zal niet altijd gemakkelijk zijn geweest.
Wij willen u hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en hopen op een iets rustiger volgend schooljaar.

AFSCHEID GROEPEN 8
Afgelopen zaterdag hebben we afscheid genomen van de leerlingen van de beide groepen 8. In theater Dakota hebben de leerlingen de musical “Gewoon Super” opgevoerd voor de ouders/verzorgers. Ze hebben de musical twee keer opgevoerd zodat alle ouders in de gelegenheid waren om te komen kijken. Hierbij moesten we natuurlijk rekening houden met de richtlijnen van het RIVM. Het was een bijzonder afscheid in deze Corona tijd maar we kunnen terugkijken op een groot succes. We wensen de leerlingen heel veel succes toe op de nieuwe school en danken de ouders voor het vertrouwen in de Leyenburgschool.

PROTOCOL OPENING 31 AUGUSTUS
Op maandag 31 augustus begint het nieuwe schooljaar. In verband met alle maatregelen en de versoepeling ervan, weten we nog niet precies hoe alles gaat in en rond de school. Vooralsnog blijven de maatregelen ook na de vakantie zoals ze nu zijn.  In de laatste vakantieweek krijgt u hierover bericht.

SCHOOLFOTO
Vanwege de coronacrisis is de schoolfotograaf dit jaar niet op school geweest. De klassenfoto, die is gemaakt, wordt u aangeboden namens de ouderraad. Hoewel deze foto niet is gemaakt door onze eigen schoolfotograaf, heeft u op deze manier toch een mooi aandenken aan het afgelopen schooljaar.

VAKANTIE
Wij wensen iedereen een heerlijke zomervakantie toe! Blijf gezond en we zien elkaar op maandag 31 augustus weer.

Vriendelijke groet, namens het team