Maandag 29 juni: geen gym
Woensdag 15 juli: wennen in de nieuwe groep
Vrijdag 17 juli: alle leerlingen om 12.00 uur vrij, start zomervakantie

OVERBLIJVEN MET EDITH
Het komt regelmatig voor dat ouders vergeten te betalen voor de overblijf. Wij willen u dan ook vragen uw ouderpagina te raadplegen om te kijken of er nog openstaande facturen staan en deze z.s.m. te betalen. Als er niet betaald wordt, krijgt u de maand erna een mail via Overblijven met Edith. Zou u uw spambox willen controleren? Wij hebben van een aantal ouders vernomen dat deze mailtjes in de spambox terechtkomen.
Wilt u er ook op letten dat u uw kind zelf moet afmelden in Overblijven met Edith als hij/zij niet overblijft, ook als uw kind ziek is? Niet afmelden betekent BETALEN!

KLASSEN NAAR HUIS
U heeft vorige week een mail ontvangen waarin wij u lieten weten dat het kan voorkomen dat er de komende weken groepen naar huis moeten worden gestuurd.
Door het rooster door te sturen weet u al van tevoren wanneer uw kind mogelijk thuis komt te zitten. Dit gebeurt alleen als er medewerkers ziek zijn of vanwege de richtlijnen van het RIVM niet aanwezig mogen zijn op school en niet vervangen kunnen worden.
De afgelopen week is het een aantal keer voorgekomen.
Wij willen u bedanken voor uw begrip en uw medewerking.

BESLISBOOM
Soms is het lastig om de afweging te maken of uw kind wel of niet naar school kan.
Om iets meer duidelijkheid te bieden is er een beslisboom ontwikkeld voor kinderen van 0-6 jaar en voor kinderen van 6-12 jaar. Hierdoor wordt het duidelijk wanneer een kind beter even thuis kan blijven.
De beslisbomen kunt u vinden op de schoolapp onder ‘protocollen’.

AANGEKONDIGDE VERSOEPELING
Naar aanleiding van de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen heeft de PO-raad de protocollen geactualiseerd.

De PO-raad geeft de mogelijkheid om de verruimingen in te laten gaan na de zomervakantie en tot dan de huidige maatregelen aan te houden. Dit is ook de bestuurslijn van de SCOH. Dit betekent dus dat wij tot aan de zomervakantie werken met de maatregelen zoals we doen sinds 8 juni en dat na de zomervakantie de verruimingen ingaan.

INGEZONDEN