Dinsdag 23 juni: schoolfotograaf (alleen klassenfoto)
Dinsdag 23 juni: geen gym
Maandag 29 juni; geen gym
Maandag 6 juli: geen gym
Dinsdag 7 juli: opfrisverlof 1/ 2, kleuters vrij
Zaterdag 11 juli: afscheidsmusical groepen 8
Maandag 13 juli: studiedag team, alle leerlingen vrij
Woensdag 15 juli: wennen in de nieuwe groep
Vrijdag 17 juli: alle leerlingen om 12.00 uur vrij, start zomervakantie

AANPASSINGEN PROTOCOL ‘VOLLEDIG OPENEN BASSIONDERWIJS’
Het RIVM heeft het beleid voor scholen aangepast in overleg met het Outbreak Management Team Voor SCOH betekent dit dat leerlingen van de peutergroepen en van de groepen 1 en 2 bij neusverkoudheid op school mogen blijven. Wanneer de leerlingen andere klachten hebben, die bij Covid-19 passen (benauwdheid, hoesten en koorts), moeten zij wel naar huis. Voor meer info: zie https://www.poraad.nl/nieuws-en-achtergronden/wat-te-doen-bij-snotneuzen-en-snottebellen.

SCHOOLFOTO
Op dinsdag 23 juni komt de schoolfotograaf op school. Hij zal alleen klassenfoto’s komen maken. De fotograaf komt ook voor de peutergroepen. Bij goed weer worden de foto’s op het veld gemaakt.

TRAKTEREN IN DE GROEP
Tot deze week was het niet toegestaan om te trakteren op school. Vanaf volgende week mogen de kinderen, als ze jarig zijn, weer trakteren in de eigen klas. Zij gaan niet de school rond naar de andere leerkrachten, maar mogen wel iets uit de grabbelton pakken.
De traktatie mag alleen voorverpakt zijn, dus geen zelfgemaakte traktaties en liefst zo klein mogelijk. Het is wel toegestaan om iets van fruit te trakteren (mits er een schil omheen zit, die eraf gaat om het op te eten, zonder hulp)

GEEN GYM
In verband met het afronden van haar studie zal juf Puk op de volgende data geen gym geven: dinsdag 23 juni, maandag 29 juni en maandag 6 juli.

OVERBLIJVEN MET EDITH
Het komt regelmatig voor dat ouders vergeten te betalen voor de overblijf. Wij willen u dan ook vragen uw ouderpagina te raadplegen om te kijken of er nog openstaande facturen staan en deze z.s.m. te betalen. Als er niet betaald wordt, krijgt u de maand erna een mail via Overblijven met Edith. Zou u uw spambox willen controleren? Wij hebben van een aantal ouders vernomen dat deze mailtjes in de spambox terechtkomen.

BERICHT VAN DE MR BETREFT HET VERVANGINGSBELEID, DAT GISTEREN DOOR DE SCHOOL MET OUDERS IS GECOMMUNICEERD
Het plan, zoals het gepresenteerd is, is met goedkeuring van de MR. Wij hebben met dit plan ingestemd, omdat wij net als de school denken dat dit voor nu de beste oplossing is en enige duidelijkheid kan geven aan jullie als ouders. U bent waarschijnlijk wel op de hoogte van de tekorten in het onderwijs; die worden op dit moment alleen maar groter door de regels waar de school zich ook aan dient te houden in verband het de corona-crisis. Er zijn geen invallers en een klas verdelen behoort nu ook niet tot de opties, waardoor de school met de rug tegen de muur staat. Via dit schema weet u dat de mogelijkheid bestaat dat een klas een dag thuis moet blijven. Hopelijk kunt u hierop inspelen. Indien er andere mogelijkheden zijn, zullen deze natuurlijk als eerste worden ingezet om een klas op te vangen. Wij hebben vertrouwen in het team dat ze er alles aan doet om de kinderen les te kunnen geven vanaf school. Een klas naar huis sturen is een uiterste maatregel.