Vrijdag 19 juni: studiemiddag team, alle leerlingen vrij om 12.00 uur
Dinsdag 23 juni: schoolfotograaf (alleen klassenfoto)
Dinsdag 7 juli: opfrisverlof 1/ 2, kleuters vrij
Zaterdag 11 juli: afscheidsmusical groepen 8
Maandag 13 juli: studiedag team, alle leerlingen vrij
Vrijdag 17 juli: alle leerlingen om 12.00 uur vrij, start zomervakantie

BABYNIEUWS
Op 3 juni is juf Mijke Nieuwenhuijse (onze gymjuf) de trotste moeder geworden van een dochter genaamd Jelka. Op 10 juni is Jalou geboren. De prachtige dochter van juf Lisette. De juffen en hun dochters maken het goed.
We wensen de beide ouders veel geluk toe met hun dochter.

STUDIEDAG 19 JUNI
Op vrijdag 19 juni stond een studiedag op het jaarrooster. In verband met de sluiting van de afgelopen maanden hebben wij besloten dat er in de ochtend gewoon school is en dat de kinderen vanaf 12.00 uur vrij zijn. Deze dag is er geen overblijf.

HALEN EN BRENGEN
Nu alle kinderen weer op school zijn, is het bij het hek van ingang A redelijk druk. Wij willen u dan ook verzoeken om het brengen en halen zo kort mogelijk te laten zijn. Dit voorkomt extra drukte bij deze uitgang. De ouders van groep 1/ 2 B kunnen vanaf de hoek van de Nieuwendamlaan/Edamstraat de groep goed zien en juf Karlien ziet de ouders ook goed staan. Dit voorkomt extra drukte bij het hek (zeker met alle bebossing naast het hek). Alvast dank voor uw medewerking.

GEEN BESMETTING
Gisteren is bekend geworden dat er op de Leyenburg geen coronabesmetting heeft plaatsgevonden.
Daar zijn we erg blij mee.
Wij blijven zorgvuldig alle richtlijnen van de GGD en het RIVM volgen.

OVERBLIJVEN MET EDITH
Indien er vragen of opmerkingen zijn over het overblijven met Edith kunt u Irene Schrurs benaderen.
Zij doet de coördinatie van het overblijven met Edith.
Haar e-mailadres is: ischrurs@scoh.nl

INGEZONDEN

Beste ouders\verzorgers,
Schoolspullenpas voor kinderen tussen 4-18 jaar
Heeft uw kind een Haagse Ooievaarspas? En is uw kind tussen de 4 jaar en 18 jaar? Dan ontvangt u per post een aanvraagformulier om de Schoolspullenpas aan te vragen. Aanvragen kan voor elk kind van het gezin.
Met deze Schoolspullenpas kunt u voor uw kind spullen voor school kopen: pennen, potloden, gymspullen, mappen… en wat er verder nog nodig is voor school. De waarde van de pas is € 50 voor basisschool; €250 voor brugklas en € 150 voor leerlingen vanaf de tweede klas van het voortgezet onderwijs.

Hoe gaat de aanvraag?
Controleer het aanvraagformulier goed. Kloppen de gegevens, dan kunt u het formulier terugsturen in de antwoordenvelop (postzegel niet nodig). U kunt de aanvraag ook digitaal doen op de website van Leergeld Den Haag! De aanvraag wordt dan gelijk behandeld; er is geen risico dat het formulier kwijtraakt.

Eind mei is het aanvraagformulier verstuurd.
Bel ons op of mail ons als u 15 juni nog geen aanvraagformulier hebt ontvangen.
T: 070-7796135 / 070-7796136 (ma-don 9.00-12.30)
Email: schoolspullenpas@leergelddenhaag.nl