https://leyenburgschool.nl/wp-content/themes/gymappstest Weekbrief 34 | Peuter- en Basisschool Leyenburg

Donderdag 17 juni: leerlingraadvergadering
Vrijdag 18 juni: studiedag, alle leerlingen vrij
Dinsdag 29 juni: Preadvies groepen 7

SPORTDAGEN EN SCHOOLREIS
Op ons jaarprogramma staan in juni en juli sportdagen en schoolreis ingeroosterd. Er komen gelukkig steeds meer versoepelingen aan, maar het blijft toch nog een onzekere tijd. Vandaar dat er is besloten dat we het jaar feestelijk gaan afsluiten voor alle leerlingen. Er komen meerdere “feestdagen” met diverse activiteiten. Dit vindt plaats in de laatste schoolweek met uitzondering van de groepen 8. Die zijn eerder aan de beurt. Voor de bekostiging van deze activiteiten gebruiken wij het schoolreisgeld dat vorig jaar is betaald. Zodra het hele programma rond is, informeren wij u.

TUSSEN DE MIDDAG
Nu het steeds mooier weer wordt, merken we dat er meer kinderen zijn die zelf op het veld overblijven. Het veld is openbaar terrein, dus dat is geen enkel probleem. We willen wel benadrukken dat deze kinderen niet onder toezicht zijn van school en ook dat zij zich niet mogen mengen met kinderen die aan het sporten/spelen zijn bij Sporttalent (dus betaald overblijven). Wilt u dit ook met uw kind bespreken? De kinderen die niet aangemeld zijn voor het overblijven, gaan om 12:00 uur naar buiten/naar huis en mogen pas om 12:55 uur de school weer in.

De komende week staat voor de Leyenburgaanpak “het toilet’ centraal. We letten op de volgende afspraken:
– Ik laat het toilet schoon achter
– Ik was mijn handen
– Ik doe het licht uit

Vriendelijke groeten namens het team en een fijn weekend,