Donderdag 21 t/m vrijdag 22 mei: Hemelvaartvakantie
Maandag 1 juni: Pinkstervakantie

SCHOOL GESLOTEN
Morgen en overmorgen is de school gesloten i.v.m. de Hemelvaartvakantie. Maandag 1 juni is de school gesloten i.v.m. de Pinkstervakantie (in de vorige weekbrief stond de datum fout). De studiedag die gepland stond op dinsdag 2 juni komt te vervallen. De school is dan open voor de helft van de kinderen (groep groen).

PERSCONFERENTIE VAN 19 MEI
Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen, gaan de basisscholen vanaf 8 juni weer volledig open. Dit is nog wel onder voorbehoud; dit heeft te maken met de cijfers van het RIVM.
Wij weten nog niet precies wat onze richtlijnen gaan worden wanneer we weer volledig opengaan. Tot 8 juni blijven wij werken met de twee dagen les op school en drie dagen thuisonderwijs. Zodra er meer duidelijk is, laten wij u dat weten.
Tot 8 juni is het voor ouders/verzorgers nog steeds niet mogelijk om het schoolplein en de school te betreden. Wij vinden het heel fijn dat op dit moment alle ouders zich goed houden aan de afspraken voor het halen en brengen. Dank u wel!

ACTIVITEITEN
Alle activiteiten (sportdag en schoolreis) komen te vervallen dit schooljaar, zoals al eerder is vermeld in een weekbrief.

OVERBLIJVEN MET EDITH
Omdat de studiedag van 2 juni niet doorgaat en dit een gewone schooldag is, is het de bedoeling dat u uw kind zelf moet aanmelden in het overblijfsysteem als hij/zij moet overblijven die dag. Dit geldt ook voor de dag van de schoolreis.
Wilt u er ook op letten dat u uw kind zelf moet afmelden als hij/zij niet overblijft? Niet afmelden betekent BETALEN!

Een heerlijk lang weekend en vriendelijke groeten, mede namens het team,