WEEKBRIEF 31

Donderdag 21 t/m vrijdag 22 mei: Hemelvaartvakantie
Maandag 2 juni: Pinkstervakantie

HEMELVAARTVAKANTIE
Volgende week donderdag en vrijdag is het hemelvaartvakantie en is de school gesloten.

EINDELIJK WEER NAAR SCHOOL
Afgelopen donderdag en vrijdag konden de deuren van de school eindelijk weer open voor de leerlingen. Deze twee dagen zijn goed verlopen en het is fijn om de kinderen weer te zien.
We maken gebruik van verschillenden hekken en ingangen en in de school zijn de looprichtingen duidelijk aangegeven. De kinderen wennen snel en ook het halen en brengen verloopt geordend. Iedereen doet zijn best om voldoende afstand te bewaren.
Wij willen u bedanken voor alle medewerking.

NOODOPVANG
De kinderen, die op de dagen dat ze geen school hebben worden opgevangen door de noodopvang, worden verwacht in hun eigen klas.
De kinderen kunnen opgehaald worden na de pauze (13.00 uur) of aan het eind van de dag (15.00 uur).

MELK
Volgend week zal ook de schoolmelk weer worden rondgedeeld.

STUDIEDAG
De studiedag van 2 juni gaat niet door. De kinderen krijgen deze dag gewoon les. Over de andere studiedag wordt u nog geïnformeerd.

HOERA EEN BABY GEBOREN
Op zaterdag 9 mei is juf Raïssa de Groot bevallen van een prachtige dochter, genaamd Roxie. Roxie is wel eerder geboren dan verwacht, maar gelukkig maken moeder en kind het goed. Via deze weg willen wij de trotse ouders van Roxie feliciteren en wensen hen veel geluk.

SCHOOLFOTOGRAAF
Afgelopen week moesten er schoolfoto’s worden gemaakt. Vanwege de onzekere tijd komende weken (halve groepen etc.) is er besloten om de schoolfoto dit jaar niet te laten doorgaan.

BOUW
Helaas kunnen we op school nog niet gaan oefenen met BOUW. Wel kan er thuis geoefend worden. De kinderen kunnen hun mapje van BOUW inleveren als ze een toets moeten maken; inleveren bij juf Sharmila of bij juf Annemarie. We hopen veel kinderen te zien!