https://leyenburgschool.nl/wp-content/themes/gymappstest Weekbrief 3 | Peuter- en Basisschool Leyenburg

Woensdag 15 september: jaaropening
Maandag 20 september: studiedag, alle leerlingen vrij
Dinsdag 21 september: Prinsjesdag
Dinsdag 28 september: informatieavond peuterschool

JAAROPENING
Op woensdag 15 september (in tegenstelling tot de jaarkalender waar de jaaropening is gepland op vrijdag 17 september) openen we met alle leerlingen dit nieuwe schooljaar. Het thema van deze opening is: ”Wees jezelf".

DOUCHEN NA DE GYMLES VANAF GROEP 5
Tijdens en na de lockdown de afgelopen jaren hoefden onze leerlingen niet te douchen na de gymnastiekles. Dit had te maken met de Coronamaatregelen. Nu deze maatregelen versoepeld worden, gaat de schoolregel over douchen gewoon weer in. Alle leerlingen vanaf groep 5 zijn verplicht deel te nemen aan de gymnastiekles inclusief douchen. Alleen als u een medische verklaring kan overleggen (van een arts dus), is vrijstelling mogelijk. Wij willen een gezonde school zijn, waarbij hygiëne ook een grote rol speelt.

CORONA
Afgelopen week is er een groep in quarantaine geweest en er is op dit moment een groep in quarantaine. We hopen natuurlijk allemaal dat het aantal besmettingen zich dit jaar tot een minimum zal beperken.

De komende week staat voor de Leyenburgaanpak het “toilet ”centraal.
We letten extra op de volgende gedragsverwachtingen:
– Ik laat het toilet schoon achter
– Ik was mijn handen
– Ik doe het licht uit

Een fijn weekend en vriendelijke groeten namens het team,

INGEZONDEN