https://leyenburgschool.nl/wp-content/themes/gymappstest Weekbrief 26 | Peuter- en Basisschool Leyenburg

Woensdag 24 maart: opfrisverlof groep 1/ 2, kleuters vrij
Donderdag 1 april: paasviering; continurooster (alle leerlingen om 14.00 uur vrij)
Donderdag 1 april: rapport mee
Vrijdag 2 april t/m maandag 5 april: paasvakantie
Dinsdag 6 april: oudermiddag/avond groep 1 /2 & groep 4 t/m 7
Donderdag 8 april: oudermiddag/avond groep 1 /2 & groep 4 t/m 7
Dinsdag 13 april: oudermiddag/avond groep 3
Donderdag 15 april: oudermiddag/avond groep 3

OPFRISVERLOF
Op woensdag 24 maart is er een opfrisverlof voor de kleutergroepen. Ons schoonmaakbedrijf gaat deze dag gebruiken om extra op te frissen. Dit vanwege het feit dat de ouders de school niet in mogen om te helpen.
De leerkrachten van de groepen 1 en 2 hebben een studiedag met als thema woordenschat.

GEZONDE SCHOOL ENQUETE
Lisanne Sosef is onze stagiaire voeding en diëtetiek en doet onderzoek naar de gezonde school.  Hieronder is een link naar een online enquête over voeding en bewegen. Met deze vragenlijst willen we onderzoeken hoe we gezondheid op het gebied van voeding en bewegen kunnen vergroten op onze basisschool. Wilt u a.u.b. de antwoorden invullen alsof het een normale situatie is (zonder COVIG 19)?
De enquête is geheel anoniem in te vullen.
Hier is de link:

INSCHRIJVEN OUDERMIDDAG/AVOND
Op 6,8,13 en 15 april vinden de oudergesprekken plaats. De kinderen vanaf groep 4 kunnen ook deelnemen aan dit gesprek. U heeft vandaag een uitnodiging via de mail ontvangen met daarin informatie over het inschrijven voor de oudermiddag/avond. Het kan zijn dat deze mail in de spam box terechtkomt; controleert u uw spambox?
De ouders van groep 1F hebben ook een oudergesprek. Dit is ons kennismakings-/ startgesprek.

Ouders met drie of meer kinderen op school kunnen vanaf dinsdag 23 maart 2021 06.00 uur inloggen en een afspraak plannen. Voor alle andere ouders start de inschrijving op woensdag 24 maart 2021 vanaf 06.00 uur.
Voor alle ouders sluit de inschrijving op 1 april 2021 om 06.00 uur.

PASEN
Donderdag 1 april vieren we Pasen op school! Dit doen we met een Paasontbijt. De OR is zo aardig om dit voor de kinderen te regelen. We willen aan alle kinderen vragen een bord en bestek mee te nemen voorzien van een naam.
Het leek ons leuk als de kinderen voor het paasontbijt in hun pyjama of hun onesie die ochtend naar school komen. Voor de kleuters is een pyjama misschien handiger in verband met het gemakkelijk naar de wc gaan.
We starten met een gezamenlijke online opening waarna we in de klas het paasverhaal zullen vertellen en er gegeten zal worden. Na het eten kunnen de kinderen zich omkleden in gewone kleding.

De komende week staat er voor de Leyenburgaanpak “het toilet ”centraal. We letten extra op de volgende afspraken:
– Ik laat het toilet schoon achter
– Ik was mijn handen
– Ik doe het licht uit

INGEZONDEN
Geachte ouders/verzorgers,

Wij zijn vijf studenten van de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding), gymdocenten in spé, en wij organiseren voor alle ouders van schoolgaande kinderen een online evenement: “Sporten en bewegen in Coronatijd”. Worstelt u ook met de thuiswerkdagen? En wil u weten hoe u op een leuke manier samen met uw kind meer kan bewegen in en rondom uw huis? Dan is ons evenement echt iets voor u!

In ongeveer anderhalf uur geven wij u informatie en tips over sporten en bewegen in deze lastige tijd, waarin het onvermijdelijk is dat u meer thuis zit. Dit doen wij door middel van een korte presentatie, een quiz en een actief moment waarbij u direct kunt meedoen. Uiteraard geven wij voldoende mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Het online evenement zal plaats vinden op woensdag 24 maart 2021 om 19:30 uur en zondag 28 maart 2021 om 11:00 uur.
Schrijf u in door te mailen naar SporteninCoronatijd@hotmail.com en vermeld in de mail duidelijk:
 – Voor- en achternaam:
 – Voor- en achternamen van huisgenoten die ook deelnemen:
 – E-mailadres
 – Ik wil deelnemen op: woensdag 24 maart 19:30 / zondag 28 maart 11:00 (vul in wat van toepassing is)

Wij hopen uw inschrijving binnenkort te ontvangen!
Meer informatie volgt na inschrijving. Voor vragen kunt u ons mailen naar SporteninCoronatijd@hotmail.com

Met vriendelijke groet,

Projectgroep Sporten en bewegen in Coronatijd
Sanne Jansen (voorzitter), Mandy Jonker, Pim van Dam, David Meeusen en Zackery Croes