Beste ouders/ verzorgers,

Volgende week is al weer de derde week afstandsonderwijs. Er wordt hard gewerkt. Daar zijn we heel blij mee. Volgende week zullen we meer weten over de heropening van de scholen. We wachten vol spanning af.

NOODOPVANG
In de noodopvang worden de kinderen begeleid door verschillende teamleden. Kinderen zijn ook veel zelfstandig aan het werk en doen op school het werk dat ze anders thuis zouden doen. Wilt u erop letten dat u uw kind op tijd op school brengt.

STUDIEOCHTEND GROEP 1-4 20 JANUARI 2021
Woensdag 20 januari staat er een studieochtend gepland voor de groepen 1 tot en met 4. De studieochtend gaat in verband met de langere schoolsluiting niet door. Er zal die dag wel een contactmoment zijn, maar kinderen zijn niet verplicht om hieraan deel te nemen. De noodopvang is deze dag gewoon open.

THEMAPLEIN WERELDBIEB
Vanaf gisteren hebben wij een online bieb ‘Themaplein Wereldbieb’ in Basispoort beschikbaar voor onze leerlingen van groep 3 t/m 8. Themaplein Wereldbieb is een online bieb met meer dan 650 informatieboeken!
De groepen ½ werken met ‘Bereslim’, een digitale prentenboekaanbieder i.c.m. adaptieve vragen.

Hieronder een instructiefilm voor uw kind. Hier wordt uitgelegd wat er allemaal mogelijk is met ‘Themaplein Wereldbieb’:

Let op: U heeft geen aparte inloggegevens nodig. U logt voor uw kind in met de inloggegevens die u heeft van Basispoort.