Weekbrief 15 – rectificatie datum Kerstdiner

Woensdag 16 december: kerstdiner
Vrijdag 18 december: kerstviering, continurooster, alle leerlingen om 14.00 uur vrij
Maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari: kerstvakantie

KERSTDINER
Woensdag 18 december 16 december hebben wij ons jaarlijks kerstdiner. In deze bizarre tijd vinden wij het wel belangrijk dit door te laten gaan (indien er geen grote uitbraak op school is). De groepen 1 tot en met 4 hebben het kerstdiner van 17.00 tot 17.45 uur en de groepen 5 tot en met groep 8 van 18.00 tot 18.45 uur. De kinderen van 1/2D en E mogen door hek B binnen komen en kunnen daar ook weer opgehaald worden. De rest van de groepen gaat gewoon bij hun eigen hek naar binnen.
De kinderen konden kiezen tussen patat en pizza. Ze krijgen ook allemaal een broodje knakworst. De ouderraad sponsort dit diner en daar zijn we heel blij mee!!
Alle leerlingen moeten woensdagavond een bord, een pakje drinken en een verpakt toetje meenemen.

VRIJDAG 18 DECEMBER KERSTVIERING
Op vrijdag 18 december viert elke klas het kerstfeest in eigen klas. Wel hebben we een TEAMS-bijeenkomst met alle leerlingen/groepen om een gedeelte van deze viering gezamenlijk te hebben.
Deze vrijdag hebben we een continurooster. Alle leerlingen blijven kosteloos over (met eigen lunchpakket). De school eindigt om twee uur en dan begint de kerstvakantie.

DERDE GROEP ONDERZOEK – GROEPEN 3
Deze week hebben de leerlingen van groep 3 informatie over het DGO mee naar huis gekregen. Wilt u het toestemmingsformulier en de vragenlijst uiterlijk dinsdag 15 december laten inleveren bij de leerkracht van uw kind? Let u erop dat het toestemmingsformulier door beide ouders moet worden ondertekend?

INLOOPTIJD SCHOOL
Per 4 januari 2021 gaat er iets veranderen met de inlooptijd van de schooldag voor de groepen 1,2 en 3. Om tien voor half negen gaat er een bel en staan de leerkrachten van de groepen 1,2 en 3 buiten op het plein. Om vijf voor half negen gaat opnieuw de bel en vertrekt de leerkracht met de aanwezige kinderen van de groepen naar binnen.  De leerlingen die later zijn dan vijf voor half negen gaan zelf (onder begeleiding van collega’s bij het hek) naar binnen. Om half negen gaat de laatste bel en moeten alle kinderen binnen zijn. Alle deuren gaan dan dicht en de lessen gaan beginnen.
Voor de leerlingen van de groepen 4 t/m 8 geldt ook dat ze om half 9 in de klas moeten zijn, zodat de les kan beginnen.
Leerlingen, die na half negen komen, moeten aanbellen bij ingang A en worden dan als te laat geregistreerd.

LEYENBURG AANPAK
De komende week staat voor de Leyenburgaanpak “Algemeen “centraal.
We letten extra op de volgende afspraken:
– Ik ben beleefd en spreek met twee woorden
– Ik wacht tot ik aan de beurt ben
– Ik houd het materiaal en het meubilair netjes

VAKANTIEPASCLUB KERSTVAKANTIE
Leden van de VakantiepasClub hoeven zich deze kerstvakantie niet te vervelen. Ze krijgen een nieuwsbrief met allerlei verschillende activiteiten. Schaatsen in Scheveningen of speuren op Landgoed Ockenburgh, knuffelen met ezels of knutselen, naar het Museon of het Kinderboekenmuseum en nog veel meer. Kijk voor alle activiteiten en kortingen op www.vakantiepas.nl.

Met de VakantiePas kunnen kinderen in de schoolvakanties allerlei leuke dingen doen. Gratis of met korting. Voor de zomervakantie krijgen ze op school een boekje met heel veel leuke en leerzame activiteiten. In de korte schoolvakanties is er geen boekje, maar een digitale nieuwsbrief. Daarin staat een link naar kortingsbonnen. Deze nieuwsbrief krijgen de kinderen als ze lid zijn van de VakantiepasClub.
Is uw kind nog geen VakantiepasClublid, geef het dan (gratis) op via www.vakantiepas.nl