https://leyenburgschool.nl/wp-content/themes/gymappstest Nieuwsbrief 1 juli | Peuter- en Basisschool Leyenburg

Nieuwsbrief 1 juli

Groep 7B: meester Tom van Nispen en meester Nafta Rijgersberg

Groep 8A: juf Elianne Schonewille
Groep 8B: meester Paul Knoester

Taalklas: meester Dennis Beij, juf Melissa Korevaar,juf Kitty en juf Esther Haasbroek
Plusklas: juf Kitty Visser en meester Richard v.d. Berg
Gymleerkracht: Jan Duijn

AFSCHEID COLLEGA'S/ NIEUWE COLLEGA
Op bovenstaand overzicht ontbreken namen van collega's die nu werkzaam zijn op de Leyenburgschool. Juf Margreet van der Pot, juf Ada de Jong en juf Elize Willebrand gaan na dit schooljaar met pensioen. De drie dames hebben vele jaren op Leyenburg gewerkt. Wij willen ze hartelijk danken voor alle jaren op Leyenburg.

Juf Romy Bender gaat nu fulltime op de school werken waar ze dit schooljaar ook al werkte.
Juf Esther Koenen (peuterjuf) gaat een nieuwe uitdaging aan op praktijkschool de Poort.
Juf Imre (muziekjuf) keert volgend jaar niet meer terug op de Leyenburg.
Juf Puk Hoogkamer, meester Patrick Bos en meester Yoran Voskuilen gaan ook ergens anders werken. Wij willen alle vertrekkende collega's bedanken voor alles wat zij voor onze leerlingen hebben gedaan.

Gelukkig hebben we een nieuwe gymleerkracht gevonden namelijk meester Jan Duijn. Meester Jan komt fulltime gymles geven aan de groepen 3 t/m 8.
Ook voor de peutergroepen hebben we een nieuwe juf gevonden: juf Dehlia Blans.
Matti van Schooneveld blijft ook volgend jaar deel uitmaken van de directie van de Leyenburgschool.
Wij wensen de nieuwe collega's veel werkplezier op Leyenburg.

AFSCHEID GROEPEN 8
Op zaterdag 6 juli nemen we afscheid van de leerlingen van de drie groepen 8.
In onze gymzaal voeren de leerlingen de musical ”Vlam in de pan ” op voor de ouders/verzorgers. De kinderen zullen samen met de leerkrachten een prachtige musical op de planken zetten.
Alle leerlingen van de groepen 1 t/m 7 zullen vrijdag 5 juli ook al mogen genieten van deze musical.
De kleutergroepen gaan luisteren naar de liedjes van de musical.
Wij wensen de leerlingen heel veel succes toe op de nieuwe school en danken de ouders voor het vertrouwen in de Leyenburgschool.

FEEST BIJ DE PEUTERSCHOOL
Op woensdag 3 juli is het juffenfeest voor onze peuters. De kinderen zijn deze dag in de speeltuin om het feest te vieren. De peuterouders worden hierover geïnformeerd.

FEESTELIJK AFSLUITING SCHOOLJAAR 2024/2025
Komende vrijdag 5 juli worden alle leerlingen getrakteerd op een heerlijk ijsje van de ijscokar. De ouderraad heeft dit voor alle kinderen geregeld.
Hartelijk dank namens de leerlingen.

SCHOOLTIJDEN NIEUWE SCHOOLJAAR
Per 26 augustus 2024 gaan de nieuwe schooltijden van start. We beginnen om half negen tot twee uur. De leerlingen blijven de hele dag op school en lunchen met de eigen leerkracht (kosteloos). De leerkrachten van de groepen 1/ 2 staan om 8.20 uur op het plein om de leerlingen te ontvangen. Ook de leerkrachten van de groepen 3 staan aan het begin van het schooljaar buiten om de leerlingen te ontvangen. Tussen 8.25 en 8.30 uur staan er teamleden bij de hekken om de kinderen die dan komen, naar binnen te begeleiden.  Aan het einde van de schooldag komen alle leerlingen met de groep naar buiten.

LAATSTE SCHOOLDAG
Op donderdag 11 juli sluiten wij om 15.00 uur de deur en begint de zomervakantie. Traditiegetrouw tellen wij altijd de laatste drie minuten van het schooljaar af.
Alle groepen zijn dan op het schoolplein (bij de grote gymzaal) en met elkaar tellen wij af.
Het is helaas niet mogelijk de ouders ook op het plein toe te laten, dus zij moeten buiten de hekken meekijken.
Om 15:00 uur lopen de kleutergroepen terug naar het kleuterplein bij ingang A en kunnen daar worden opgehaald.
De andere leerlingen gaan vanaf het plein bij de gymzaal naar huis.

NIEUWE VERDELING BIJ DE KLEUTERBOUW
Vanaf het nieuwe schooljaar gaan wij starten met een andere indeling bij de kleutergroepen.
Alle 4-jarigen komen standaard de eerste 10 weken in een startgroep.
Hier leren ze de basisvaardigheden om daarna in te kunnen stromen in de heterogene 1/ 2 groep.
We hebben dan vier groepen 1/ 2 en ook starten we met een 2/3 combinatie groep.
De ouders van de kinderen die in de 2/3 groep komen, zijn al op de hoogte gebracht.