Maandag 30 november: pietengym groep 1,2,3,4 en 5
Vrijdag 4 december: Sinterklaas op CBL
Vrijdag 11 december: studiedag team, alle leerlingen vrij
Woensdag 16 december: kerstdiner
Vrijdag18 december: kerstviering, continurooster, alle leerlingen om 14.00 uur vrij
Maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari: kerstvakantie

STUDIEDAG PEUTERS EN KLEUTERS
Op woensdag 2 december is er een studiedag voor de leerkrachten van de peuter-en kleutergroepen. Alle peuters en kleuters zijn die dag vrij.

SINTERKLAAS OP CBL
Afgelopen woensdagochtend kwamen de kinderen op school en troffen een enorme rommel aan. De rommelpieten waren in elke groep langs geweest en hadden een enorm rommel gemaakt. Bij de kinderen van de groepen 1 t/m 5 hadden ze wel iets lekkers in de schoen gedaan. De leerlingen van de groepen 6 t/m 8 moesten een rebus oplossen om zo aan hun traktatie te komen.

Sinterklaas heeft laten weten dat hij op vrijdag 4 december de Leyenburgschool komt bezoeken. Dit jaar zal het anders gaan dan in de andere jaren. Sinterklaas en zijn pieten zullen na het werk, in de nacht van donderdag op vrijdag, bij ons op school overnachten. Er zal dit jaar geen intocht met ontvangst zijn vanwege Corona. Alle peuters en leerlingen uit de groepen 1,2,3,4, en 5 zullen in de grote gymzaal op bezoek gaan bij de Sint. Ze gaan per groep naar de gymzaal om zo grote groepen te mijden. Er zal een pietje zijn die de groepen 6 tot en met groep 8 zal komen opzoeken. Groep 5C kan die vrijdag 4 december om 15.00 uur opgehaald worden bij de gymzaal. Wij gaan, ondanks dat we het niet gezamenlijk kunnen vieren, er weer een geweldig feest van maken!

De bovenbouwkinderen moeten de surprise inleveren op dinsdag 1 of woensdag 2 december. De leerkracht heeft hierover afspraken gemaakt met de groep. Op woensdag moeten wel alle surprises binnen zijn!
Helaas is het dit jaar niet mogelijk om ouders in en rond de school te ontvangen i.v.m. Corona. Wij zullen zoveel mogelijk foto’s via de schoolapp met u delen.

PIETENGYM
Maandag 30 november (groep 3, 4 en 5) en dinsdag 1 december (groep 6, 7 en 8) staat de zaal weer vol materiaal klaar om met de groepen pietengym te gaan uitvoeren. De leerlingen mogen in hun gymtas een pietenpak of pietenmuts meenemen om tijdens het gymmen te dragen!

BEGELEIDING AFTER'S COOL
Sinds twee weken worden elke middag groepjes leerlingen op school begeleid door After’s Cool. Deze leerlingen hebben door de schoolsluiting een kleine achterstand opgelopen op het gebied van spelling, rekenen of begrijpend lezen. Ze werken aan de achterstanden door stof te herhalen en veel te oefenen met het maken van opdrachten.
De eerste kennismaking met de leerlingen is heel goed verlopen. Er wordt hard gewerkt en veel geleerd.

LEYENBURGAANPAK:
De komende week staat voor de Leyenburgaanpak de “fietsenstalling” centraal. We letten extra op de volgende afspraken:

• Ik speel uit de buurt van de fietsen
  • Ik zet mijn fiets netjes weg
  • Op het plein loop ik naast mijn fiets