https://leyenburgschool.nl/wp-content/themes/gymappstest Weekbrief 19 | Peuter- en Basisschool Leyenburg

Maandag 16 mei: koffiemoment Scholen met Succes 9.00-10.00 uur
Woensdag 18 mei: sportdag groepen 5 t/m 8 SV Houtwijk
Maandag 23 mei t/m woensdag 25 mei: kijkochtend peuters
Dinsdag 24 mei: groepen 8A en 8C museumbezoek
Woensdag 25 mei: studiedag groepen 1 t/m 4
Woensdag 25 mei: groep 8B museumbezoek
Donderdag 26 mei t/m vrijdag 27 mei: hemelvaartvakantie
Maandag 13 juni: schoolreis groep 5 t/m 8
Woensdag 15 juni: sportdag groepen 1 t/m 4 (op school)
Maandag 20 juni: schoolreis groep 1 t/m 4
Maandag 20 juni: zomerfeest peuters
Woensdag 22 juni: preadviesgesprekken groepen 7

SPORTDAG WOENSDAG 18 JUNI
Aanstaande woensdag 18 juni is de sportdag voor de groepen 5,6,7 en 8 op SV Houtwijk (L. Van Vuurdestraat 16). De kinderen moeten om 8.40 uur aanwezig zijn op het sportpark; zij moeten dus op SV Houtwijk gebracht worden en niet op school. De sportdag duurt tot 12.15 uur; de kinderen moeten op die tijd weer opgehaald worden op het sportpark.
De weersvoorspellingen zijn goed. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind ingesmeerd is met zonnebrand en een extra waterflesje bij zich heeft?

KOFFIEMOMENT SCHOLEN MET SUCCES
Op maandag 16 mei staat om 9.00 uur de koffie klaar (in onze personeelskamer) om met ouders in gesprek te gaan over de uitkomsten van de enquête Scholen met Succes. De hoofdthema's zijn:
 – zicht op ontwikkeling en begeleiding (kinderen goed in beeld);
– veiligheid op het plein;
– samenwerking met ouders.

Op deze manier kunnen wij als school de ideeën/toelichting van ouders gebruiken voor mogelijke veranderingen op CBL. Wij hopen op een hoop koffievisite!

ROULATIESCHEMA TOT DE ZOMERVAKANTIE
Onderaan de weekbrief vindt u wederom een roulatieschema als er een leerkracht ziek is en er geen vervanging is. Alleen als u een pushbericht van ons krijgt, dan moet de desbetreffende klas thuis werken. Zo niet, dan is er gewoon les.

PEUTERNIEUWS
Na de meivakantie is bijna iedereen weer op school gekomen. Een paar peuters waren thuis vanwege de waterpokken. Een nieuwe ervaring als je opeens vlekjes en plekjes krijgt op je buik, benen en soms gezicht. Vol trots worden de watervlokken, waterbrokken of hoe heet het ook alweer (?) geshowd.

Deze week zijn de peuters gestart met het Thema kunst. Bij dit thema komen vooral alle kleuren aan bod.

Volgende week gaat er een brief mee over de kijkochtenden/middagen voor de peuters. Als ouder kunt u zich inschrijven om in de week van 23 mei mee te kijken.

Als u goed oplet dan komt u waarschijnlijk onderstaande afbeelding tegen als u door Den Haag rijdt. Dit zijn onze peuters en daar zijn we ongelofelijk trots op.

Voor de komende week staat voor de Leyenburgaanpak “de fietsenstalling” centraal. We letten extra op de volgende gedragsverwachtingen:
– Op het plein loop ik naast mijn fiets
– Ik zet mijn fiets netjes weg
– Ik speel uit de buurt van de fietsen

Een heel fijn weekend en vriendelijke groeten namens het team,

ROULATIESCHEMA